+30 210 9242410
 
      

 


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
            ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ            ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣΕΛ   |   ENΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ:

ΑΔΕΙΟ
0,00€

 

 


Αρχική  |  Νέα

1/7/2020
Akrapovic Kawasaki Z H2 2020

Slip-On Line (Titanium)

Αυτή είναι η πρώτη εξάτμιση της Akrapovic που γεννήθηκε από τις τελευταίες ιδέες που αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση μοτοσικλετών EICMA 2019.

Το νέο αυτό τελικό, δημιουργήθηκε για καλύτερη αντοχή υπό όλες τις συνθήκες έχει μια εξέλιξη και μελλοντική κατεύθυνση στον σχεδιασμό των καυσαερίων, προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή σε μια συνεχώς διευρυνόμενη αγορά.

Η εξέλιξη του θρυλικού εξαγωνικού σχήματος από τον Akrapovic, το οποίο έφερε επανάσταση στο σχεδιασμό του συστήματος εξάτμισης το 2005, βλέπει το σχέδιο να προσαρμόζεται στις σύγχρονες τάσεις και τις νέες ιδέες ενώ ακολουθεί την κληρονομιά που σχετίζεται με αυτό το εμβληματικό τελικό.

Οι γραμμές του συστήματος ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ της μοτοσυκλέτας και το τελικό φαίνεται μικρότερο στο μάτι - φαινομενικά αντίθετα με τους αυστηρούς κανόνες έγκρισης τύπου επειδή συνήθως τα τελικά γίνονται μεγαλύτερα - καταδεικνύοντας πλήρως την εξέλιξη του σχεδιασμού.

Το τελικό έχει έγκριση θορύβου τύπου EC / ECE.

Ένα τελικό σύστημα εξάτμισης με μαύρη επίστρωση, με χαραγμένο λογότυπο, εξωτερικό περίβλημα από τιτάνιο και μέρη από ανθρακονήματα προσθέτουν όλα ελκυστικότητα.

Ο καταλυτής περιλαμβάνεται στο τελικό.


<- Επιστροφή


 

         

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι των προϊόντων μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Ποιοι είμαστε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

PayPal Acceptance Mark
 

Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς με εμάς. Κάντε κλικ παραπάνω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Paypal™ αλλά και για να εγγραφείτε - είναι εύκολο και ασφαλές.


Copyright - © 2020. All rights reserved.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας;
Εισάγετε το email σας και πατήστε Enter.

 

Motorcycle and Automotive Performance Accessories
  Καλλιρόης 12
11743 - Αθήνα
  T +30 210 9242410
F +30 210 9242474