+30 210 9242410
 
      

 


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
            ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ            ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣΕΛ   |   ENΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ:

ΑΔΕΙΟ
0,00€

 

 


Αρχική  |  Νέα

16/7/2019
Pro-Bolt Βίδες, Αξεσουάρ & Εξαρτήματα

Η εταιρία PRO-BOLT ιδρύθηκε πάνω από 18 χρόνια και είναι η κορυφαία μάρκα σε βίδες δοκιμασμένη και αξιόπιστη σε όλη τη βιομηχανία μοτοσικλετών.

Είναι η πρώτη επιλογή των Moto GP, Moto 2, Moto 3, World Superbikes και των Βρετανικών Superbikes καθώς και των Road Racing & Off-Road.Είναι επίσης ο Επίσημος Προμηθευτής της KTM Factory Racing.

Σε συνεργασία του σχεδιασμού και της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, καθώς και την εξαιρετική εμφάνιση, παράγεται η μοναδική σειρά μας σε βίδες Αλλεν, Εξάγωνες, Διπλής κίνησης, Κωνικές, Πλατυκέφαλες, Φρεζάτες, παξιμάδια, ροδέλες κ.α., σε τιτάνιο, αλουμίνιο & ανοξείδωτο χάλυβα.

Είτε ψάχνετε για την ανακατασκευή μιας μοτοσικλέτας, είτε για να μειώσετε το αναρτώμενο βάρος, είτε για να προσαρμόσετε το Streetfighter, το Sports Bike, το Superbike ή το Offroader, μπορούμε να στηρίξουμε το σχέδιό σας.

Εκτός των μοτοσικλετών, οι βίδες Pro-Bolt χρησιμοποιούνται σε αγωνιστικά σκάφη, αυτοκίνητα τύπου F1 και drones, καθώς και από εξειδικευμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων, αεροναυπηγικούς και υποθαλάσσιους τομείς.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και τιτάνιο και κάθε υλικό προσφέρει τα δικά του οφέλη και πλεονεκτήματα, ανάλογα με την εφαρμογή.

Με μια πελατειακή βάση που περιλαμβάνει τις αντιπροσωπείες KTM Factory, την Bournemouth Kawasaki, την Padgett’s Honda, τις αγωνιστικές ομάδες (Ten-Kate Honda Racing - Gresini - Estrella Galicia 0.0 Marc VDS - Team SKY VR46 - Pons Racing), των εταιριών Indemitsu, Aspar, Walt Disney (Signage Fasteners), καθώς και των αυτοκινήτων Seat Sport & Lotus Cars, μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που θα λάβετε.

<- Επιστροφή


 

         

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι των προϊόντων μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Ποιοι είμαστε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

PayPal Acceptance Mark
 

Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς με εμάς. Κάντε κλικ παραπάνω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Paypal™ αλλά και για να εγγραφείτε - είναι εύκολο και ασφαλές.


Copyright - © 2020. All rights reserved.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας;
Εισάγετε το email σας και πατήστε Enter.

 

Motorcycle and Automotive Performance Accessories
  Καλλιρόης 12
11743 - Αθήνα
  T +30 210 9242410
F +30 210 9242474