+30 210 9242410 (Δευ- Παρ: 09.00 - 17.00)
 
      

 


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
            ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ            ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣΕΛ   |   ENΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ:

ΑΔΕΙΟ
0,00€

 

 


Αρχική  |  Νέα

27/9/2017
Akrapovic Honda CBR 1000RR 2017

Η εταιρεία Akrapovič ξεκίνησε μια νέα σειρά εξατμίσεων για την τελευταία ενσάρκωση του θρυλικού Honda CBR 1000 RR, που θα δώσει σε αυτό το υπέροχο superbike, αληθινά αγωνιστική αίσθηση και αυτό το χαρακτηριστικό ήχο της Akrapovič.

Ξεκινώντας από το κορυφαίο σύστημα εξάτμισης της σειράς Evolution Line (Titanium).
Σχεδιασμένο απευθείας από το σύστημα της Red Bull Honda World Superbike Team, όπου χρησιμοποιείτε για τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες τους, σε διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο, αυτό το εντυπωσιακό σύστημα μειώνει το βάρος κατά 40% αποφέροντας μια διαφορά 3 κιλών σε σχέση με το εργοστασιακό, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο υψηλής ποιότητας.

Με την αύξηση της ισχύος και της ροπής καθώς και την αύξηση της απόδοσης, αυτή είναι απλά η καλύτερη αναβαθμισμένη εξατμιση του Akrapovič που διατίθεται για το Honda CBR 1000 RR. Ο βαθύς αγωνιστικός ήχος και τα υλικά που έχουν δοκιμαστεί από τις αγωνιστική ομάδα της εταιρείας, δείχνουν τον χαρακτήρα του συστήματος προσφέροντας στην μοτοσικλέτα μια αληθινά αγωνιστική προσωπικότητα.

Η σειρά Racing Line (Titanium) χρησιμοποιεί την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού με τη γραμμή Evolution, αλλά διαθέτει λαιμούς από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέροντας εξοικονόμηση βάρους 20% σε σχέση με το εργοστασιακό.

Η σειρά των τελικών Slip-on Line (Titanium) αποτελούν το πρώτο βήμα στη διαδικασία ρύθμισης του συστήματος εξάτμισης. Έχουν λάβει έγκριση τύπου EC/ECE και προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και ένα αγωνιστικό ήχο για να ταιριάζει με το χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Και τα δύο κατασκευάζονται από κορυφαίο τιτάνιο που έχει δοκιμαστεί από την αγωνιστική ομάδα της εταιρείας.

Είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα προστατευτικά καπάκια από ανθρακονημα και είναι άμεσα εμπνευσμένα για να μοιάζουν με την εξάτμιση του World SBK. Η σπορ εμφάνιση των τελικών δίνει την αίσθηση Grand Prix στην εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Παρέχουν επίσης μια καταπληκτική εξοικονόμηση βάρους περίπου 70% σε σχέση με το εργοστασιακό τελικό, καθώς τον βαθύ αγωνιστικό ήχο Akrapovic, που δεν αφήνει σίγουρα την μοτοσικλέτα σας απαρατήρητη.

Οι προαιρετικοί λαιμοί διατίθενται σε τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι για τα τελικά τιτανίου, μετατρέποντας τα σε πλήρη συστήματα. Για να συμπληρωθεί η σειρά, έχει σχεδιαστεί μια προαιρετική βάση στήριξης για το τελικό από ανθρακόνημα.

Η σειρά των εξατμίσεων Akrapovič για το εμβληματικό Honda CBR 1000 RR θα μεταφέρει αυτή την μοτοσικλέτα σε υψηλότερα επίπεδα αριστείας με τη χρήση ελαφρών αγωνιστικών υλικών, αυξημένες επιδόσεις και την προσθήκη του εκπληκτικού ήχου με την υπογραφή του Akrapovič.
«Αυτή είναι μια μοτοσικλέτα για το δρόμο και την πίστα με δημιουργίες του Akrapovic απευθείας από τις αγωνιστικές ομάδες.»

<- Επιστροφή


 

         

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι των προϊόντων μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Ποιοι είμαστε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

PayPal Acceptance Mark
 

Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς με εμάς. Κάντε κλικ παραπάνω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Paypal™ αλλά και για να εγγραφείτε - είναι εύκολο και ασφαλές.


Copyright - © 2018. All rights reserved.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας;
Εισάγετε το email σας και πατήστε Enter.

 

Motorcycle and Automotive Performance Accessories
  Καλλιρόης 12
11743 - Αθήνα
  T +30 210 9242410
F +30 210 9242474